Indsamlingsdysten

I 20 år har Psykiatrifonden arbejdet for at oplyse om psykisk sygdom og psykisk sundhed og skabe bedre vilkår for mennesker med psykisk sygdom.

Det har vi kunnet takket være gode, dedikerede menneskers hjælp til at sætte fokus på sagen og støtte arbejdet økonomisk. Dén opbakning har vi stadig brug for. For der er meget at gøre for bl.a. at sikre bedre trivsel til børn og unge, fair vilkår for mennesker med psykisk sygdom og for at tilbyde hjælp og rådgivning til psykisk sårbare og deres pårørende.

Mød vores super seje indsamlere

I anledning af Psykiatrifondens 20-års jubilæum har vi givet en gruppe mennesker en udfordring: Få 1.000 kroner til at yngle mest muligt til gavn for sagen i løbet af det næste halve års tid.

De har taget udfordringen op, og vil kaste sig over den på hver sin måde. Fælles for dem er, at de brænder for sagen! 

Vil du også samle ind? Opret nemt og hurtigt din egen indsamling på Betternow.dk.

undefinedAnne Marie Geisler

”Jeg har selv været ramt af psykiske lidelser, men er i dag kommet videre primært takket mit løb. Derfor vil jeg gerne bidrage til arbejdet med at forebygge, at mennesker rammes af psykisk sygdom, samt at de, der rammes, kan få et godt liv.”

Anne Marie Geisler er politiker (RV), tidligere medlem af Folketinget, danmarksrekordholder i 24-timersløb m.m.

Se Anne Maries online indsamling her!


undefinedKristina Hesselberg

"I min kontakt med Psykiatrifonden, har jeg altid følt mig som et menneske, der er noget værd. Derfor vil jeg gerne være en del af denne indsamling, så andre også kan få oplevelsen af, at der er nogen der ser én og tror på én."

Kristina Hesselberg er tidligere kendt for at have blogget for Psykiatrifondenens blog. 

Se Kristinas online indsamling her!

undefinedLizl Rand

"Jeg synes, at Psykiatrifonden gør en stor forskel og hjælper psykiske syge og deres pårørende. Derfor blev jeg meget stolt, da jeg blev spurgte, om jeg ville være med til at samle ind og brede budskabet om, at psykisk sygdom rammer mange, men at man heldigvis kan få det bedre. Psykisk sygdom er ikke noget man er – det er noget man har – og noget, som man kan blive rask af." 

Lizl Rand er forfatter, psykoterapeut, journalist og frivillig i Psykiatrifondens gratis rådgivningstilbud

Se Lizls online indsamling her!

undefinedJan Køhler

”Kan du få 1000 kr. til at yngle – og kan du gøre det bedre end andre?” Den udfordring fik jeg stillet af Psykiatrifonden, og jeg er ikke en mand, som siger nej til en spændende udfordring! Min plan er at tage de 1.000 kr. og bruge dem til at skabe oplevelser for mit netværk – og for mit netværks netværk. Oplevelser, der giver dem lyst til at række dybt ned i deres lommer til fordel for Psykiatrifonden. Men at det er en sjov konkurrence, er sekundært for mig. Det vigtigste er, at pengene går til Psykiatrifondens vigtige arbejde med at sikre, at alle har muligheder for at leve et godt liv – trods de mentale barrierer og psykiske mén, som kan trække ned og spænde ben for den enkelte. Livet behøver ikke altid være let, men det skal være til at leve. Derfor er Psykiatrifondens arbejde uundværlig for rigtig mange mennesker med psykiske lidelser og deres pårørende, og jeg er stolt over at kunne bidrage positivt til dette vigtige arbejde.

Se Jans indsamling her!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

PSYKIATRIFONDEN
Hejrevej 43
2400 København NV
Tlf. reception: 3929 3909
Rådgivningen: 3925 2525
CVR 1917 4883
Hendes Kongelige Højhed
Kronprinsesse Mary er protektor
for Psykiatrifonden