Grundkursus om psykisk sygdom - Bliv skarp på teori og praksis

Vil du vide mere om angst og depression? Vil du lære at kende forskel på borderline og andre personlighedsforstyrrelser? Vil du have nye redskaber til at møde mennesker, der er ramt af psykisk sygdom? Så kom på Psykiatrifondens grundkursus om psykisk sygdom og sårbarhed og bliv klogere på de mest almindelige psykiske sygdomme, og hvordan du handler i praksis.

Det får du på kurset

  • Stor og opdateret viden om psykisk sygdom og sårbarhed
  • Mulighed for at omsætte viden til handling i de situationer, du kan komme ud for i dit arbejde.

Tilmeld dig kurset her!

Kursets formål er at give dig en grundlæggende viden om psykisk sårbarhed og psykiske sygdomme og samtidig hjælpe dig til en professionel og anerkendende kontakt og dialog. Kurset er praksisnært, og du vil få redskaber til, hvordan du som fagperson bedst møder et menneske med psykisk sygdom eller sårbarhed. 

Vores undervisere er autoriserede psykologer, som har stor erfaring med at rådgive borgere, som har og lever med psykisk sygdom. De oplever de udfordringer og dilemmaer, der berøres og løses på kurset, helt tæt på i deres eget daglige arbejde. Derfor kan de levere et højt vidensniveau og praksisnær undervisning, som giver dig den bedste forståelse for psykisk sygdom på et teoretisk såvel som praktisk plan.

MÅLGRUPPE  

Kurset er til dig, der i dit daglige arbejde møder mennesker, der lever med en psykisk sygdom eller sårbarhed. Det kan fx være dig der er sagsbehandler i et jobcenter, uu-vejleder, studievejleder, mentor, social vicevært i en boligorganisation eller indgårandre sammenhænge, hvor du har at gøre med mennesker med psykisk sygdom eller sårbarhed.

Datoer for grundkurset

Dag 1: 12. juni 2017

Dag 2: 13. juni 2017 

Dag 3: 14. juni 2017

Læs mere om grundkurset her!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

PSYKIATRIFONDEN
Hejrevej 43
2400 København NV
Tlf. reception: 3929 3909
Rådgivningen: 3925 2525
CVR 1917 4883
Hendes Kongelige Højhed
Kronprinsesse Mary er protektor
for Psykiatrifonden