Psykiatrifonden med i ny stressalliance

Med StressAlliancen tager ledende organisationer nu et vigtigt skridt for at bekæmpe stress på arbejdspladser, uddannelser og hos ledige. Både medarbejdere, ledere, eksperter og politikere må spille sammen for at finde løsningerne.

Derfor er Forsikring & Pension, Hjerteforeningen, HK, FOA, PenSam og Psykiatrifonden nu gået sammen i et helt nyt samarbejde kaldet StressAlliancen. Formålet er at bekæmpe stress i Danmark og målet er at opbygge en national forebyggelsesmodel mod stress med løsninger, der henvender sig til individer, grupper, ledere og organisationer, der vil bekæmpe stress.

Fokus på forebyggelse

Der hersker udbredt forvirring om, hvad stress er, og hvordan det håndteres. Derfor vil StressAlliancen finde og formidle de konkrete metoder, der virker til forebyggelse og tidlig behandling ude hos medarbejderne, lederne, de studerende og ledige, som rammes af stress og risikerer alvorlige følgesygdomme som angst, depression og hjertekarsygdomme.StressAlliancen

StressAlliancen afholder et StressTopmøde den 25. april i København, hvor alliancen, sammen med arbejdsgivere, fagforeninger, uddannelsesinstitutioner og førende eksperter, vil udvikle antistresskoncepter til en national forebyggelsesmodel med løsninger, der kan rulles ud til hele landet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

PSYKIATRIFONDEN
Hejrevej 43
2400 København NV
Tlf. reception: 3929 3909
Rådgivningen: 3925 2525
CVR 1917 4883
Hendes Kongelige Højhed
Kronprinsesse Mary er protektor
for Psykiatrifonden