Tal med børn om følelser

Det er vigtigt – også for helt små børn – at kunne mærke, regulere og sætte ord på følelser. Det har stor betydning for vores trivsel og evne til at forstå os selv og andre mennesker.

Et samarbejde om følelser 

TeddySit® og Psykiatrifonden samarbejder om at sætte fokus på vigtigheden i at tale med børn om følelser. Børn har brug for hjælp til at lære dette, samtidig med at sproget udvikles og bliver mere nuanceret. Alfons Åberg humørpuden – eller et andet objekt – kan hjælpe små børn til at udtrykke deres følelser.

Brug rabatkoden HUMØR. Så får du 10% rabat på Alfons Åberg Humørpuden. Der går samtidig 80 kroner til Psykiatrifondens arbejde for børn og unges trivsel.

Til privatpersoner

Alfons Åberg ’Glad/Ked af det’ er en pynte- og hovedpude - til tryghed og krammeven alt-i-én. Der er print på begge sider. På den ene side er Alfons glad og smiler. På den anden siden af puden er Alfons ked af det og græder en tåre. Humørpuden kan hjælpe dit barn med at udtrykke følelser. Når du køber Alfons Åberg humørpuden, og bruger rabatkoden HUMØR, får du 10 % rabat og støtter samtidig Psykiatrifondens arbejde for børn og unges trivsel med 80 kr. Rabatkoden gælder til og med d. 15. juli 2017. HUSK brug rabatkoden HUMØR. 

Læs mere og køb puden her!

Til institutioner

Når I som institution køber en Alfons Åberg humørpude-pakke støtter I Psykiatrifondens arbejde for børn og unges trivsel med 300 kroner. OBS: rabatkoden gælder ikke ved pakkekøb til institutioner.

Læs mere og køb puden her!

Kampagnekode

Brug rabatkoden HUMØR. Så får du 10% rabat på Alfons Åberg Humørpuden. Der går samtidig 80 kroner til Psykiatrifondens arbejde for børn og unges trivsel. Rabatkoden gælder til og med d. 15. juli 2017. Rabatkoden gælder ikke ved pakkekøb til institutioner.

Om TeddySit®

TeddySit® er en dansk designvirksomhed, der producerer interiørprodukter af høj kvalitet til børn. Produkterne produceres i Danmark på socialt ansvarlige systuer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

PSYKIATRIFONDEN
Hejrevej 43
2400 København NV
Tlf. reception: 3929 3909
Rådgivningen: 3925 2525
CVR 1917 4883
Hendes Kongelige Højhed
Kronprinsesse Mary er protektor
for Psykiatrifonden