Mini psykiatrivejlederuddannelse

Hvis I er mange på arbejdspladsen, som har brug for en opkvalificering i arbejdet med mennesker med psykisk sygdom eller sårbarhed, så er vores Mini-psykiatrivejlederuddannelse måske noget for jer. Her kommer vores dygtige erhvervspsykologer ud til jer, og I kan tilmelde op til 24 kolleger til uddannelsesforløbet. Det sparer jer tid og penge, uden at I går på kompromis med kvalitet og indhold. Mini-psykiatrivejlederuddannelsen giver dig og dine kolleger et fælles fagligt løft, et fælles sprog i hverdagen og øger muligheden for god kollegial sparring.

Mere information og pris

Pris 100.000 kr. (20.000 pr. dag) eks. moms, transportudgifter og evt. hotelophold til underviser, hvis det ikke er muligt at nå frem samme dag.

 

Kontakt underviser og psykolog Ditte Charles på dc@psykiatrifonden.dk eller 4012 2353 for en uforpligtende samtale om jeres muligheder.

Hvis I på jeres arbejdsplads ønsker en generel opkvalificering af arbejdsgruppen, kan I få en individuelt tilrettelagt psykiatrivejlederuddannelse – en såkaldt Mini-psykiatrivejlederuddannelse (Mini-PVU). Uddannelsen foregår på jeres arbejdsplads, hvor I får besøg af en eller flere af vores erfarne erhvervspsykologer. I har mulighed for at tilmelde op til 24 deltagere på uddannelsen, og vi udsteder kursusbevis til alle, som har mindst 80 % deltagelse på uddannelsen. Hele forløbet varer fem dage og er fordelt over 6 mdr.

Kursets varighed

Kurset strækker sig over fem dage fra kl. 10-16. Ideelt set med en fordeling af dagene hen over et lille halvt års tid.

Sådan foregår det 

Dag 1. På denne dag handler det om spørgsmål som: Hvad vil det sige at have en psykisk sårbarhed og/eller lidelse/sygdom? Hvad vil det sige at være mentalt sund? Hvad er en diagnose? Hvem stiller den? Hvad bruger man den til? Hvad kan du bruge den til i dit arbejde?

Desuden introduceres til nogle samtaletekniske principper og redskaber.

Dag 2. På denne dag handler det om depression, angst og PTSD. Vi tager udgangspunkt i cases, som kursusdeltagerne har udarbejdet som hjemmeopgave inden for hvert af de tre områder. 

Dag 3. Introduktion til OCD, ADHD og bipolar lidelse. Vi tager igen udgangspunkt i cases, som kursusdeltagere har udarbejdet som hjemmeopgave inden for hvert af de tre områder. 

Dag 4. Introduktion til skizofreni, psykoser og personlighedsforstyrrelser. Igen tager vi udgangspunkt i cases, som kursusdeltagere har udarbejdet som hjemmeopgave inden for hvert af de tre områder.  

Dag 5. Undervisning omkring den svære samtale, grænser, ensomhed og andre relevante følelser. Desuden bliver der undervist i, hvordan du afholder den motiverende samtale. Igen tages udgangspunkt i deltagernes egne praksiserfaringer.

Deltagelse og hjemmearbejde

Erfaringsmæssigt giver det bedste udbytte, når deltagerne kobler undervisningen op på deres egen praksis, indgår der dialog og øvelser løbende undervejs. Deltagerne vil blive bedt om at casebeskrivelser mellem de enkelte undervisningsgange. Deltagerne bliver løbende introduceret til, hvordan casebeskrivelserne skal udarbejdes i praksis. 

Undervisere  

Vores erfarne erhvervspsykologer med erfaring inden for området varetager al undervisning.

Uddannelsesbevis  

Vi udsteder et uddannelsesbevis til de deltagere, der har udarbejdet med cases undervejs, og som har deltaget i mindst 80 % af undervisningen.   

Lokaler og forplejning  

Arbejdspladsen står selv for lokaler med whiteboard, projektor og internetadgang samt forplejning, da dette ikke er inkluderet i prisen. Vi anbefaler at servere morgenmad, frokost samt kaffe, te og eftermiddagskage. 

Pris 

100.000 kr. (20.000 pr. dag) eks. moms, transportudgifter og evt. hotelophold til underviser, hvis det ikke er muligt at nå frem samme dag.

Kontakt

For bestilling og mere info kontakt underviser og psykolog Ditte Charles på dc@psykiatrifonden.dk eller ring på 4012 2353.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

PSYKIATRIFONDEN
Hejrevej 43
2400 København NV
Tlf. reception: 3929 3909
Rådgivningen: 3925 2525
CVR 1917 4883
Hendes Kongelige Højhed
Kronprinsesse Mary er protektor
for Psykiatrifonden