FLERE TRIVSELSFREMMENDE INDSATSER

Her har vi samlet en række links på forskellige trivselsfremmende indsatser. Hvis du løbende ønsker input og inspiration, kan du også anmode om medlemskab i Facebook-gruppen TRIV

TRIV, Facebook

 

 

Trivselsfremmende øvelser, oplæg og mm. Gruppen er for pædagogisk personale på skoler, eller andre der arbejder med trivsel i skoleregi.  

 

Børns vilkår 

 

Børns Vilkår ønsker, med kampagnen "De Voksnes Ansvar", at det er de voksnes ansvar at sikre trivsel i klassen.    

 

Ungdommens Rødekors 

URK vil et samfund, hvor alle er noget særligt for nogen. Hvor alle indgår i meningsfulde fællesskaber.

Gnist  

 

 

Gnist rådgiver og sparrer om forudsætningerne for innovation. Det handler om menneskers engagement og dermed forudsætninger, der skal til for at forandringer og innovation sker naturligt.

 

 

 

Fucking Flink

 

Fucking flink er både et online univers, en aktion og et læringsrum. Fucking Flinkeskole, er et undervisningsmateriale, der henvender sig til udskolingen. Materialet rummer øvelser, der fokuserer på at skabe en flinkere verden og fællesskaber.

RED BARNET  

Arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og i resten af verden. Red barnet redder, beskytter og styrker børn og kæmper for, at deres rettigheder bliver overholdt.

SEX OG SAMFUND   

Sex og samfund arbejder for at sikre alle et værdigt og frit liv, og at den enkelte - uanset køn, status og seksuel orientering - kan vælge det liv, som hun/han ønsker uden diskrimination og stigmatisering

   
   
   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

PSYKIATRIFONDEN
Hejrevej 43
2400 København NV
Tlf. reception: 3929 3909
Rådgivningen: 3925 2525
CVR 1917 4883
Hendes Kongelige Højhed
Kronprinsesse Mary er protektor
for Psykiatrifonden