Eftermiddagsmøder

I efteråret afholder Psykiatrifonden fire eftermiddagsmøder, der er målrettet professionelle som arbejder med unge i alderen 16-25 år. De første møder handler om Angst i ungdommen og Konflikthåndtering.

ANGST I UNGDOMMEN

Angst er den mest udbredte psykiske sygdom blandt børn og unge og fo­re­kom­sten er stigende. Angst har mange ansigter og er ofte svært at få øje på for andre, fordi den unge skjuler den.

På eftermiddagsmødet præsenteres de mest udbredte former for angst blandt unge, nemlig social og generaliseret angst. Vi taler om hvordan den opstår, fastholdes eller mindskes. Hvordan kan man skærpe sit blik og opdage angsten hos den unge? Hvordan kan man forstå angsten hos den unge? Og hvordan kan man støtte den unge der har angst? Skal han eller hun pakkes ind eller kastes ud på dybt vand? Disse og andre spørgsmål står i centrum, når vi gennem oplæg, øvelser og fælles refleksion tager fat på angst hos unge.

Tid

Mandag den 6. oktober 2014, kl. 13-16.

KONFLIKTHÅNDTERING

Konflikter er livets udfordringer til os. De hører med til en enhver forandring. Derfor er det en god ide at bruge tid på at undersøge og reflektere over, hvordan vi løser de konflikter vi kommer til at stå i.

Eftermiddagsmødet giver viden om konflikters psykologi samt inspiration og konkrete redskaber til analyse, refleksion og konfliktløsning.

Tid

Mandag den 20. oktober 2014, kl. 13-16.

Målgruppe

Professionelle, der arbejder med unge mellem 16 og 25 år.

Sted for begge møder

Psykiatrifonden

Hejrevej 43, 3. sal

2400 København NV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

PSYKIATRIFONDEN
Hejrevej 43
2400 København NV
Tlf. reception: 3929 3909
Rådgivningen: 3925 2525
CVR 1917 4883
Hendes Kongelige Højhed
Kronprinsesse Mary er protektor
for Psykiatrifonden