Arbejdsliv, stress og trivsel

Arbejdsliv, stress og trivsel står øverst på programmet, når Psykiatrifonden over to dage sætter spot på psykisk sygdom i relation til job og arbejdsliv.

undefinedPsykisk sygdom og mistrivsel er et voksende problem – ikke mindst i relation til arbejdslivet. Ifølge WHO bliver depression den største årsag til mistede gode leveår i 2030. Men hvorfor bliver så mange mennesker syge af stress, angst eller depression? Hvad er det i vores arbejds- og privatliv, som ikke går op, så vi bliver stressede? Og hvordan kan vi komme problemet til livs? Det forsøger Psykiatrifonden at give et svar på til forårets Psykiatridage i henholdsvis Odense og København. 

Spækket program
Vi fyldt programmet med masser af spændende oplægsholdere, eksperter og perspektiv. Kendte forskere vil komme med deres bud og forklaring på udviklingen. Vi skal høre, hvad man som arbejdsplads og individ kan gøre for at forebygge, at medarbejdere bliver sygemeldt med stress og psykisk sygdom. Du kan også høre beretninger fra virksomheder, som har turdet at gå nye veje, og personlige beretninger fra mennesker, som har været ramt af psykisk sygdom og måtte kæmpe sig tilbage.

Dato 
Odense: 19.-20. maj 2016 
København: 9.-10. juni 

Du finder programmet og melder dig til her: Odense - KøbenhavnTilmeld dig vores nyhedsbrev

PSYKIATRIFONDEN
Hejrevej 43
2400 København NV
Tlf. reception: 3929 3909
Rådgivningen: 3925 2525
CVR 1917 4883
Hendes Kongelige Højhed
Kronprinsesse Mary er protektor
for Psykiatrifonden