Gratis film - unge, stress og mental sundhed

"Styr på det hele" er en film om unge, stress og mental sundhed. Den viser, at stress kan håndteres, og at hjernen i ungdomsårene har en stor kapacitet, som mindfulness kan styrke. Se filmen i Aarhus eller i København.

Premiere på film om unge og mental sundhed i Aarhus 8. juni og i København 14. juni - begge dage kl. 17.

Tilmelding:

Aarhus
Emdrup

Kom til premiere på Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitets filmprojekt, der følger en gruppe unge mellem 15 og 20 år gennemgå programmet Mindfulness-Baseret Stress Reduktion.

MBSR er et videnskabeligt testet program, der øger opmærksomhed, glæde, robusthed og empati. Filmen er finansieret af Undervisningsministeriet og skal informere unge om stress, stressmekanismer og mindfulness.

Filmen viser, at stress kan håndteres, og at hjernen i ungdomsårene har en stor kapacitet, som mindfulness-træning kan styrke. Overlæge og centerchef for Dansk Center for Mindfulness, Lone Overby Fjorback, underviser i filmen. Lone Fjordback har desuden skrevet bogen "Mindfulness", du kan købe i vores webshop.

Køb bogen "Mindfulness"

I filmen er der desuden interview med Daniel Siegel, professor i psykiatri og forfatter til bogen “Brainstorm”, der handler om teenage-hjerner. Filmen er produceret af Mette Bahnsen, Persona Film.

Læs om filmen "Styr på det hele"Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883