"Jeg har fået større forståelse"

Tak til alle jer der støtter vores arbejde. Psykiatrifonden har netop rundet 10.000 støttemedlemmer. Vi har spurgt Lene, der er støttemedlem nr. 10.000, hvorfor hun har valgt at støtte Psykiatrifondens arbejde.

Lene:

At blive støttemedlem er et naturligt valg for mig og burde være sket for længe siden.

Jeg har gennem årene haft stor glæde af at læse Psykiatrifondens litteratur og bladudgivelser samt benyttet mig af psykiatrifonden.dk. Dette har hjulpet mig personligt som psykisk sårbar person med en bedre forståelse af min situation og mine muligheder for et bedre liv.

I dag lever jeg et liv hvor jeg bruger min psykiske sårbarhed og den viden jeg har tilegnet mig gennem mine egne oplevelser til at hjælpe andre psykisk sårbare. 

Desværre er jeg ikke helt ærlig på mit job omkring min egen baggrund, men jeg tør ikke sige det af frygt for reaktion fra chef ellerkollegaer. Ironisk nok er jeg rigtig god til mit job og ville ikke være det uden min baggrund. 

At være med til at nedbryde tabuer omkring psykisk sygdom som Psykiatrifonden gør, er endnu en god grund til at være medlem. Vi har brug for, at der arbejdes for ligestilling mellem psykisk og fysisk sygdom.

Kort sagt: Psykiatrifonden har hjulpet mig til en bedre forståelse og accept af mig selv som psykisk sårbar. Givet mig interessant og brugbar viden, som jeg i dag benytter privat og arbejdsmæssigt, så selvfølgelig har jeg meldt mig ind.

Læs mere om hvordan du støtter Psykiatrifondens arbejde og om dine støttemedlems-fordele herCR 131024 06Oevelse6

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

PSYKIATRIFONDEN
Hejrevej 43
2400 København NV
Tlf. reception: 3929 3909
Rådgivningen: 3925 2525
CVR 1917 4883
Hendes Kongelige Højhed
Kronprinsesse Mary er protektor
for Psykiatrifonden