Tak for hjælpen


Jeg kontaktede Psykiatrifondens Telefonrådgivning i 2013. Det er jeg meget glad for i dag. 

Min søn Lasse har gennem livet haft store vanskeligheder. På et tidspunkt læste jeg om ADD og da Lasse læste beskrivelsen sagde han: "de skriver jo om mig".

Lasse kom til en psykiater, der på en halv time diagnosticerede ham med angst, depression og psykose og som ordinerede tre forskellige slags stærk medicin. Han mente ikke Lasse havde ADD eller ADHD. 

Da vi kom hjem med de tre recepter kontaktede vi Psykiatrifondens Telefonrådgivning og blev næste dag ringet op af en psykiatrisk rådgiver. Hun hørte om min søn og vejledte os på en respektabel måde til at få lavet en ’second opinion’.

Vejledningen resulterede i, at vi fik lavet en grundig undersøgelse på psykiatrisk afdeling i Glostrup, som resulterede i at Lasse fik ADD-diagnose. Efterfølgende kom Lasse i et behandlingsforløb, der var godt for ham. Nu har Lasse det bedre end nogensinde.

Kontakten til kommunen har dog været svær. Hver gang Lasse har fået ny sagsbehandler (hvilket er mange gange) så har udtalelsen fra psykiateren, der skrev at Lasse var angst, deprimeret og psykotisk været vedlagt. Som mor har jeg støttet Lasse og været tovholder til kommunen. Det tror jeg har været medvirkende til, at Lasse er nået dertil, hvor han er i dag.

Lasse og jeg taler ind i mellem om hvad der var sket, hvis han var startet op på alt det medicin som psykiateren havde ordineret, men vores lykke var, at Psykiatrifondens rådgiver var så til gængelig og dygtig til at vejlede os.

Mange varme tanker til alle jer i Psykiatrifondens Telefonrådgivning.

Helle


Læs mere om Psykiatrifondens telefonrådgivning her

undefined

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

PSYKIATRIFONDEN
Hejrevej 43
2400 København NV
Tlf. reception: 3929 3909
Rådgivningen: 3925 2525
CVR 1917 4883
Hendes Kongelige Højhed
Kronprinsesse Mary er protektor
for Psykiatrifonden