Juleindsamling 2017 - BEKÆMP TABU

Vi vil myter og misforståelser til livs. Vi vil bryde tabuet. Det går årets juleindsamling til.

Støt årets juleindsamling – og få et kunstkort. 

Når du giver et bidrag til årets juleindsamling, får du et smukt kunstkort som tak. Hæng kortet op eller giv det til en, du holder af. Så gør du dit til at skabe synlighed og åbenhed om psykisk sårbarhed. 

Støt – og vælg dit kunstmotiv

 

De to kunstnere Ole Tvind og Susanne Holck har doneret to kunstmotiver til Psykiatrifonden. Når du støtter årets juleindsamling, går hele beløbet ubeskåret til Psykiatrifondens arbejde – og er med til at styrke indsatsen for at bekæmpe tabu. 

Du kan vælge mellem to kunstkort, som begge er i A5 format (21 x 14,8 cm). Det er enkeltkort med en kort tekst nederst på bagsiden, så det er muligt at skrive en hilsen.

Susanne Holck

For kunstneren Susanne Holck besidder den lille fugl både sårbarhed, styrke og skønhed – ligesom hun selv.  Med hendes egne ord: ’Dens sang fylder mig med kærlighed og lykke, som jeg gemmer i hjertet til angstfulde nætter’.

 

Støt juleindsamlingen her - og modtag Susanne Holcks kunstkort som tak.

 

Ole Tvind

Kunstneren Ole Tvind har kæmpet med svær depression, bipolar lidelse og angst. Med sine kunstværker håber Ole Tvind at bidrage til at komme myter og tabu om psykisk sygdom til livs.

 

Støt juleindsamlingen her - og modtag Ole Tvinds kunstkort som tak.

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883