Støt en god sag - og få viden til en god pris

Kender du Psykiatrifondens forlag? Savner du viden om psykisk sundhed og diagnoser? Eller er du mere til selvhjælpsbøger? Så tag et kig i webshoppen. Som noget nyt har vi introduceret bogpakker. Her får du rabat på bøger, hvis du køber dem sammen med en anden af vores populære bøger.

Pårørendepakken

"Denne bog åbner et vindue, der i alt for lang tid har været lukket" Sådan skriver Poul Nyrup Rasmussen, som selv har været pårørende til et menneske med psykisk sygdom. Hvordan kan man hjælpe og bidrage til behandling og bedring? Hvordan kan man tage ansvar uden at umyndiggøre? Hvordan kan man passe på sig selv - på familien og børnene? Vores bøger til pårørende giver svar på de spørgsmål, man som pårørende måtte have. Samtidigt giver bøgerne et indblik i livet med psykisk sygdom, men giver også en støttende hånd i mødet med den psykisk sygdom. Køb bøgerne 'Pårørende' og 'Livet tæt på'. Rabatten udløses når begge bøger er tilføjet til kurven.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Panel.cshtml)

Værdi- og etikpakken

Bøgerne 'Etik og værdier i psykiatrien' og 'Værdier i praksis' gennemgår den respekt, faglighed og ansvar, der skal kendetegne psykiatrien i Danmark. Forholdet mellem mennesker er omdrejningspunktet for al psykiatrisk behandling. Det er i denne relation, at etikken og værdierne i praksis skal vise deres bæredygtighed. Bøgerne er mest rettet mod studerende og sundhedspersonale i psykiatrien, men også interessant læsning for andre. Begge bøger koster 50 kr. (ekskl. levering).

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Panel.cshtml)

 

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883