Gratis mindfulness for begyndere

Er mindfulness noget for dig? Bliv klogere på, hvad mindfulness er, og hvordan man kommer i gang. Klik og se vores gratis webinar med overlæge Lone Fjordback.

undefinedLone Overby Fjordback underviser på det gratis webinar. Foto: Privat

I mindfulness arbejder man med at øge koncentrationen og opmærksomheden på øjeblikket. Det handler om at have fokus på sit liv lige nu. Ikke hvad der er sket i fortiden, eller hvad der måtte ske i fremtiden.

Mindfulness kan hjælpe dig til at være mere til stede i nuet og skabe ro og balance. Ny forskning viser, at mindfulness-teknikker også kan mindske symptomer på flere psykiske lidelser som angst, stress og depression.

De fleste oplever, at der strømmer masser af gode og dårlige tanker gennem hovedet i løbet af dagen. I mindfulness accepterer man tankerne og træner, hvordan man undlader at hænge fast i de negative tanker. Man accepterer dem og lader dem passere. Mindfulness stammer fra buddhismen og benytter sig af meditation til at skabe ro i sindet.   

Gratis webinar om mindfulness

Bliv klogere på, hvad mindfulness er, og hvordan man kommer i gang. Webinaret slutter med en praktisk øvelse. 

Du kan se webinaret på din computer, tablet eller mobil. 

Se webinar om mindfulness

 

Lær mindfulness med førende forsker

Lone Overby Fjorback er overlæge, psykiater og leder af Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet. Lone Overby Fjordback er førende mindfulness-forsker herhjemme og har undervist i mindfulness og praktiseret det gennem mange år.    

Webinaret er produceret og stillet til rådighed af Psykiatrifonden. 

 

Vil du videre mere om mindfulness, kan du købe Lone Fjordbacks bog om mindfulness, hvor du også finder øvelser, i vores webshop.

 

Vil du modtage Psykiatrifondens nyhedsbrev?

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883