Katastrofetanker og angst er 10-årige Lauras hverdag

I aften viser TV2 en dokumentarudsendelse om 10-årige Laura, der lever et svært liv med angst. De mindste ting kan give hende den største skræk, og hun har meget svært ved at slippe angsten. Men med den rigtige indsats kan man komme videre.

undefined

Modelfoto: Colourbox

Læs mere om TV2-programmet 

I samarbejde med tv-stationen Kanal 4 koncentrerede vi tidligere på året vores kræfter om en række tv-programmer om, hvordan man kan få angsten til at slippe sit tag. I tv-programmerne møder man en række mennesker, både børn, unge og voksne, som i forskellig grad lever et liv, der er begrænset af angst.

Gennem programmerne bliver de guidet af forskellige fagpersoner til at give slip på angsten. Det kan tage lang tid at slippe angsten helt, men med de rigtige metoder og strategier kan man komme meget langt.

Du kan se programmerne gratis her

MANGE FIK HJÆLP

Programmerne blev sendt hver aften i en uge, og i den forbindelse satte Psykiatrifonden ekstra bemanding ind i Rådgivningen og holdt længe åbent - til midnat hver aften.

Det benyttede mange sig af, og antallet af opkald steg med 60 %. Samtidig var Psykiatrifondens chat åben ekstra længe, og her plejer cirka 15 personer at bede om rådgivning hver uge. I den uge var 37 personer igennem på chatten, bare på de to første dage.

Behovet for hjælp er stort, og angst hæmmer livet for mange.

Nu kan du se tv-programmerne fra Kanal 4 gratis på Dplay

Og har du lyst til at tale med en af vores mange frivillige i vores gratis og anonyme rådgivning, så kom med her  - hvor du også finder vores chat og brevkasse.

 

Vil du modtage Psykiatrifondens nyhedsbrev?

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883