Kom FOBI - Psykiatrifonden på Kulturnatten

Skal du deltage i årets Kulturnat i København fredag d. 13. oktober? Så skulle dig, din familie og dine venner tage et smut forbi Psykiatrifonden. Årets tema er angst og fobier.

Angst og fobier

Rigtig mange danskere oplever symptomer på angst. Det er en sygdom, som ofte er svært at sætte sig ind i for folk, der ikke selv lider af det. Angst kan have mange former. Fobier er også en form for angst. Her får enkelte ting som edderkopper eller højder kroppen til at gå i alarmberedskab. Måske har du selv oplevet eksamensangst eller tandlægeskræk? Kom med på en guidet tur med vores chefpsykolog, som fortæller om angst og fobier. Imens får du mulighed for helt konkret at mærke, hvordan kroppen reagerer på forskellige fobier, og du får metoder til at overkomme dem.

Børnefilmskolen

Prøv også vores populære børnefilmskole, hvor du og dine børn via rollespil får værktøjer til at tale om følelser og løse potentielle konflikter i hverdagen.

Hvornår?

Åbent hus mellem 18.00 og 22.00

Kulturnat i Nordvest

Det er ikke kun Psykiatrifonden, du kan besøge i nordvest på Kulturnatten. Vi er mange, der er gået sammen om at skabe en særlig stemning i Nordvest. Der er masser af andre spændende steder, du også kan besøge.

 

Program for Kulturnatten i Nordvest d. 13. oktober 2017

Hvor?

Psykiatrifonden

Hejrevej 43

2400 København NV

Pris

Gratis med Kulturpas

Alle arrangementer i Kulturnattens program kræver Kulturpas. Et Kulturpas koster 95 kr., og du kan købe det i alle 7-Eleven butikker i hele Hovedstadsområdet samt på biblioteker og museer i København og på Frederiksberg.

Salget begynder den 2. oktober 2017, og Kulturpasset giver også adgang til fri transport med tog, S-tog, bus og metro i hele Hovedstadsområdet zone 1-99 fra kl.17 til kl. 05. Hvis du bor udenfor Hovedstadsområdet, kan du med fordel købe dit Kulturpas i Kulturnattens webshop i perioden fra den 18. september til 6. oktober kl. 12.

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883