Stine og Jeanette donerede en dags omsætning til Psykiatrifonden. Hos frisør Poul Birch blev det til hele 10.000 kr.

Stine Dreier og Jeanette Hardorf, der er indehavere af Bajazzo Hair Lounge i Odense, har lyst til at hjælpe andre. Det kom Psykiatrifonden til gode, for 10. marts lod de dagens omsætning gå til en donation til Psykiatrifonden. Det gav hele 9.480 kr. til vores arbejde for psykisk sundhed.

Inspirationen til initiativet kom fra en artikel om psykisk sygdom:

-Vi valgte at lade dagens omsætning gå til Psykiatrifonden, fordi jeg havde læst en artikel om, at hver tredje dansker på et tidspunkt i livet oplever at blive ramt af en psykisk sygdom. Det er mange mennesker, og jeg tænker, at det er noget, der så rammer de fleste familier i landet, siger Stine Dreier til Ugeavisen Odense.

9.480 kroner til Psykiatrifonden

Derfor besluttede de to frisører sig for at donere til Psykiatrifonden. Og der var tilsyneladende guld i de to frisørers sakse den dag i Odense: Dagens omsætning den 10. marts blev på hele 9.480 kroner, som de to frisører nu har doneret til Psykiatrifonden.

Læs hele historien i Ugeavisen Odense

Jubilæum til et godt formål 

Frisør Poul Birch har haft frisørsalon på Frederiksberg i 40 år. Det fejrede han med en jubilæumsreception i januar, hvor han opfordrede sine gæster til at støtte Psykiatrifondens arbejde. Det blev til 10.365 kr. i alt til gavn for mennesker med psykiske problemer. Det er vi virkelig taknemmelige for.

Vil du modtage Psykiatrifondens nyhedsbrev?

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883