Programchef med faglig dybde og netværk

Psykiatrifonden søger en programchef, der er stærk i både drift og strategi, og som har lyst til at arbejde for at fremme psykisk sundhed i Danmark

Den gode kandidat til stillingen har en social- eller sundhedsfaglig akademisk uddannelse, har mere end 5 års ledererfaring, et bredt netværk i relevante fora og dokumenteret erfaring med at få projekter finansieret. Programchefen skal * Inspirere og engagere medarbejdere og netværk til at fremme psykisk sundhed og forebygge psykisk sygdom.

  • Arbejde strategisk, struktureret og proaktivt for at fremme den psykiske sundhed gennem projektvirksomhed med forskellige offentlige og private samarbejdspartnere
  • Lede og rådgive projektlederne om udvikling, implementering, evaluering og forankring af indsatser
  • Opbygge og vedligeholde netværk og partnerskaber med eksterne aktører til gavn for projekternes målgrupper
  • Være økonomisk ansvarlig for omsætning og vækst
  • Sikre afdelingens trivsel og faglighed

Programafdelingen

Programafdelingen har med sine 20 medarbejdere ansvaret for udvikling og gennemførsel af projekterne. Afdelingen består af 6 projektledere og en række kompetente medarbejdere med pædagogiske, psykologiske og/eller sundhedsvidenskabelige kompetencer, heraf nogle med forskningskompetence. Flere af projekterne er knyttet sammen i et program, som ledes af en programleder. Programchefen er personaleleder for afdelingens medarbejdere.

Netværk og partnerskaber

Projekterne udvikles og gennemføres som regel i samarbejde med eksterne partnere, som enten har særlig viden eller som skal implementere projekterne efterfølgende. Økonomisk ansvar Omsætningen i afdelingen er 20-30 mio. kr. årligt. Det er programchefens ansvar, at der løbende er en pipeline på ca. 50 mio. kr. Projekterne finansieres af både offentlige puljer og private fonde. 

Strategisk ledelse 

Programchefen indgår i et lille dedikeret lederteam, som desuden består af direktøren, kommunikationschefen og chefen for fondens socialøkonomiske virksomhed. Psykiatrifonden arbejder for at fremme den psykiske sundhed i Danmark. Fondens projektvirksomhed er en central indsats for at nå det mål. Projekterne har til formål at udvikle løsninger, som kan implementeres hos kommuner, regioner, virksomheder og civilsamfund. Løsningernes temaer spænder fra sundhedsfremme, forebyggelse, behandling, rehabilitering og til afstigmatisering. For tiden er børn og unge, arbejdsmarkedet og ulighed i sundhed i fokus i fondens indsatser. 

Vil du vide mere

Yderligere oplysninger om Psykiatrifonden finder du på www.psykiatrifonden.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Marianne Skjold på tlf. 51 43 99 16 eller mail msl@psykiatrifonden.dk. 

Ansøgning og Ansøgningsfrist

Vi skal have modtaget din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag senest den 12. september 2016 kl. 12.00. Vi satser på, at du kan starte hos os den 1. november 2016.

OBS! Ansøgning skal ske elektronisk gennem Jobindex, som du finder her!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

PSYKIATRIFONDEN
Hejrevej 43
2400 København NV
Tlf. reception: 3929 3909
Rådgivningen: 3925 2525
CVR 1917 4883
Hendes Kongelige Højhed
Kronprinsesse Mary er protektor
for Psykiatrifonden