Børne- og ungepsykolog

Vil du være med til at forbedre den psykiske sundhed i Danmark og forebygge psykisk sygdom? Har du især viden om familier, børn og unge? Kan du tale med både børn og fagfolk? Så er du måske vores nye psykolog.

I Psykiatrifonden har vi en række projekter, der udvikler nye løsninger til at fremme børn og unges psykiske sundhed i skoler, kommuner og regioner. Vi har fx projekter, der handler om at styrke børn, som er pårørende til forældre med psykisk sygdom, og projekter, der fremmer inkluderende fællesskaber i skoler og foreninger. I de projekter genererer vi viden om børnenes vilkår, og udvikler og afprøver interventioner. Du får en faglig rolle i projekterne, som skal sikre, at vi bygger på forskningsbaseret viden, og at vores resultater kan formidles videre til både fagfolk og befolkning. 

Om stillingen

Stillingen indgår i programafdelingen, hvor knap 20 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde arbejder med fondens projekter. Du bliver tilknyttet som fagperson til udviklings- og interventionsprojekterne omkring familier, børn og unge, der både handler om psykisk sygdom og psykisk sundhed. Stillingen er en fast stilling, der referer til programchefen. 

Om dig

Du er uddannet cand.psych. og har erfaring med at arbejde med familier, børn og unge. 

Da vi ofte samarbejder med kommuner og regioner om vores projekter, ser vi gerne, at du kender til offentlig praksis på børn, unge og familieområdet. 

Det er centralt i vores projektvirksomhed, at projekterne skal generere og formidle viden. Derfor er det en fordel, hvis du har bidraget til forskningsprojekter og evt. selv har publiceret artikler eller rapporter. Det vil også være vigtigt, at du har mod på at formidle viden gennem undervisning og i medierne – og har lyst til at være vores ansigt udadtil. 

Endelig vil det være godt, hvis du har erfaringer med projektledelse og netværksarbejde, da det også indgår som en naturlig del af stillingen. 

Som person kan du nikke genkendende til følgende: 

  • Åben og imødekommende
  • Gode samarbejdsevner
  • Du arbejder selvstændigt og kan holde flere bolde i luften
  • Gode kommunikative evner

Vi tilbyder

En spændende fast stilling i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi vægter fælles udvikling og faglig sparring højt. Du samarbejder med engagerede kolleger på en arbejdsplads, hvor du er med til at gøre en forskel. Arbejdsugen er 37 timer, inkl. frokostpause. Vi har fleksibel arbejdstid og frugtordning. 

Du får løn efter kvalifikationer. 

Mere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte programchef Mikkel Balslev på mba@psykiatrifonden.dk i perioden 1. – 11. august. Onsdag d. 9. august kl. 13-16:30 vil det ligeledes være muligt at ringe på tlf. 51 36 48 78. 

Ansøgning og ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er mandag den 14. august kl. 16:00. Send din ansøgning via Jobnet. Vi afholder samtaler mandag den 21. august. Stillingen ønskes besat fra 2. oktober.

Ansøg her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883