Arrangement: Stress - hvad gør jeg?

”Har du hørt, at Poul nede fra Regnskab er sygemeldt med stress?” ”Nej? Det var da frygteligt. Han har godt nok også haft travlt.” ”Er der ikke også noget med, at han blev skilt for nylig – konen fandt en anden?”

Imens sidder Poul fra Regnskab i sin sofa og prøver at læse avisen. Han kan ikke koncentrere sig, bogstaverne flyder sammen. Han får ondt i maven ved tanken om at gå på arbejde, og han bliver ved at vende tilbage til en negativ spiral af tanker om, at han er inkompetent og uduelig. Måske er han stadig overrasket og chokeret over sine egne reaktioner og symptomer. Og i virkeligheden har det været på vej længe, ved han nu. 

Kan du genkende historien om Poul? 

Verdenssundhedsorganisationen WHO anslår, at stress vil være den største enkeltårsag til sygedage på verdensplan i 2030. Stress kan komme til udtryk på mange måder og være svær at tale om. Derved opstår der uklarheder og misforståelser om, hvad stress er, og hvad vi har af handlemuligheder.
For vi har handlemuligheder, og det er vigtigt at se dem.

Få gode råd og værktøjer til stresshåndtering 

Kom og hør Psykiatrifondens chefpsykolog, Ditte Charles, fortælle om årsagerne til, at man udvikler stress, og hvad forskellen er på travlhed og stress. Og hvilke fysiske og psykiske signaler skal man være opmærksom på?

Du får konkrete værktøjer til, hvordan du kan håndtere en stresssituation. Hvad kan du gøre for at tage det i opløbet - eller hvis du står midt i det? Arrangementet er både for dig, der er kæmper med stress og for dig, der er pårørende. 

Hvornår?

København: Mandag d. 12. november 2018 16.30 - 18.00. Køb billet til arrangementet i København her.

Aarhus: Mandag d. 29. oktober 2018 16.30 - 18.00. Køb billet til arrangementet i Aarhus her.

Pris

50 kr. (25 kr. for støttemedlemmer)

Hvor I København? 

Psykiatrifonden (se på kort)

Hejrevej 43 

2400 København NV

Køb billet til arrangementet i København her

Parkering og transport

Det er muligt at parkere gratis i gården bag Psykiatrifonden. Det er nødvendigt, at henvende sig i receptionen for en parkeringstilladelse. 

Der er cirka 10 minutters gang mellem Psykiatrifonden og Nørrebro Station.

Hvor i Aarhus?

Studenterhus Fonden (se på kort)

Fredrik Nielsens Vej 2-4

8000 Aarhus C

Køb billet til arrangementet i Aarhus her

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883