Gå hjem møde med forfatteren Karen Fastrup

Karen Fastrup fik i efteråret 2018 udgivet bogen HUNGERHJERTE. Karen er optaget af afstigmatisering af psykisk sygdom gennem formidling af sine personlige erfaringer i en stærk litterær form. Romanen er blevet rigtig godt modtaget, og Karen Fastrup deler denne aften sine erfaringer med psykisk sygdom og behandling. Karen fik for nogle år siden diagnosen borderline.

Så Karen har i den grad selv været der selv. Inde psykosen, inde i selvmordsforsøget, inde på de psykiatriske afdelinger, både de lukkede og de åbne.

Vi ved ikke så meget andet om, hvad der foregår i menneskers sind, end det vi får fortalt. Derfor er en bog som denne guld værd. Den besidder en høj litterær kvalitet og et indhold, der gør læserne klogere på sindet set indefra. Ved at hæve noget af mystikken og gøre det ubegribelige ved en psykose til noget, der kan fortælles, er den med til at afstigmatisere psykiske sygdomme - og det er fortsat hårdt tiltrængt.

Det er Karen Fastrups 6. roman. Hun har altid skrevet og trukket på stof, der havde et personligt præg, men aldrig så direkte som i denne autofiktion.

Hun siger selv: ”Jeg havde et voldsomt stof, som var mig selv og det, jeg så og hørte. Men som romanforfatter gav det kun mening for mig at formidle det stof skønlitterært, at give det romanens form og sprog. Derfor havde jeg ikke anden mulighed, end at vælge den autofiktive romanform, fordi den spænder over det personlige og det fiktive”.

Det er lykkedes for os i Psykiatrifonden at få Karen Fastrup til at holde et foredrag med efterfølgende diskussion.

Tilmeld dig her

Hvor?

Afholdes hos Psykiatrifonden (se på kort)

Hejrevej 43, 2. sal

2400 København NV 

  • Kommer du i bil, er der mulighed for parkering i gården. HUSK at hente parkeringstilladelse i receptionen på 2. sal.
  • Skal du med offentlig transport, er der cirka 600 meter til Nørrebro Station.

Hvornår?

Torsdag den 14.2. kl. 17.00 til 18.30.

PRIS

Kr. 100,- 

Tilmeld dig her

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883