Vi rådgiver virksomheder om inklusion

Sammen med Lyngby-Taarbæks Kommune tilbyder vi målrettet rådgivning og sparring til virksomheder, der ansætter mennesker med fx psykisk sygdom. I projektet rådgiver vi virksomheder, der oplever udfordringer i forhold til at rumme psykisk syge og sårbare medarbejdere.

Sådan gør vi

I et tæt samarbejde med virksomhedskonsulenterne i Lyngby-Taarbæk Kommune tilbyder vi rådgivning og sparring til de virksomheder, der vælger at indgå i et samarbejde omkring at rumme psykisk syge og sårbare mennesker. Tilbuddet består af muligheden for at sparre før, under og efter et samarbejde omkring en psykisk syg eller sårbar borgers inklusion.

Der er etableret en ‘hotline’, hvor virksomheder og virksomhedskonsulenter kan få sparring i forhold til de udfordringer, de oplever. Derudover er der mulighed for at få helt konkret sparring på selve virksomheden med en erfaren erhvervsrådgiver eller erhvervspsykolog.

Der afholdes desuden netværksmøder, hvor de virksomheder, der måtte være interesserede kan deltage. 

Målgruppen

Målgruppen er virksomheder i Lyngby-Taarbæk Kommune, der indgår i et samarbejde med Jobcenteret i Lyngby-Taarbæk.

De støtter

Projektet er støttet af Det Lokale Beskæftigelsesråd i Lyngby-Taarbæk Kommune. 

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt teamleder Michael R. Danielsen i Psykiatrifondens beskæftigelsesindsats: mrd@psykiatrifonden.dk eller ring på 2484 0966.

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883