Webinar: Psykisk Førstehjælp

Webinaret er en smagsprøve på Psykiatrifondens 12 timers kurser i Psykisk Førstehjælp. Mentale helbredsproblemer er i dag en af de absolut største sundhedsmæssige udfordringer – økonomisk og menneskeligt. På trods af det, er vores generelle viden om psykiske sygdomme, og hvordan man støtter og hjælper et menneske i akut psykisk krise, meget begrænset.

Online webinar

Webinaret kan du se fra din computer, tablet eller mobil. Når du tilmelder dig, modtager du et link, så du kan logge ind på dagen. Du kan stille spørgsmål under webinaret. Vi benytter et engelsk program til at facilitere webinaret. Derfor vil dele af tilmeldingen og den efterfølgende mail stå på engelsk. Webinaret afholdes på dansk.

Speaker

Niels Valeur Uld, masterinstruktør i Psykisk Førstehjælp

Introduktion i Psykisk Førstehjælp

På webinaret får du en introduktion til Psykisk Førstehjælp, viden om psykisk sygdoms udbredelse, og definitionen på psykisk sygdom.

Derudover bliver du præsenteret for Psykisk Førstehjælps handleplan, som trin for trin støtter dig i at agere hensigtsmæssigt, når du er bekymret for din kollega, ven, familiemedlem eller en måske fremmed, som viser tegn på psykisk sygdom, stress eller krise. Undervejs arbejdes med en case så du kan få en fornemmelse af, hvordan man kan hjælpe i en helt konkret situation.

Du vil gå fra webinaret med 5 nøgleindsatser, som giver dig et godt udgangspunkt, når du står over for en person, som er i psykisk mistrivsel.

Tilmelding til næste webinar 8/2 kl. 20.00 til 21.00

  • Compassion

    På webinaret introducerer Nanja Holland Hansen compassion i kombination med praktiske øvelser. Nanja er autoriseret psykolog og certificeret Compassion Cultivation Training (CCT) instruktør fra Center for Compassion Altrusim Research and Education (CCARE), Stanford University, Medical School. Webinaret efterfølger udgivelsen af bogen 'Compassion - lær at rumme svære følelser'. 

     

    Se webinaret

     

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883