Arv - En gave for livet

Stadig flere får en psykisk sygdom. WHO betegner udviklingen som en af de største sundhedsudfordringer, vi står overfor. Med en arv til Psykiatrifonden kan du gøre en vigtig forskel for en bedre psykisk sundhed i Danmark.

Et testamente giver dig mulighed for selv at bestemme, hvordan arven efter dig engang skal fordeles. Du kan fx betænke personer, som ikke er dine legale arvinger, eller du kan tilgodese humanitære organisationer som Psykiatrifonden.

SLIP FOR ARVEAFGIFT

Arv til velgørende organisationer som Psykiatrifonden er fritaget for arveafgift, så hele det testamenterede beløb går ubeskåret til vores arbejde. Hver gang Psykiatrifonden modtager en arv – uanset beløb – kommer det som en ekstraordinær gave, som gør det muligt for os at gøre en ekstra indsats.

GRATIS TESTAMENTE

Der er flere muligheder for gratis oprettelse af testamente, hvis du vil tilgodese Psykiatrifonden. Vi samarbejder med advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, som kan oprette et (ukompliceret) testamente gratis, og advokatportalen Legal Desk. Læs mere her.

"En depression er ikke 'et lille helle', man bare skal igennem. Depression er den mest smertefulde, rædselsvækkende og invaliderende sygdom, der findes - i sit sidste stadie så pinefuld, som at være død i levende live. Og tro mig, jeg ved det! Men en afgørende ting kan vi gøre: Vi kan tale om det. Vi kan bryde tabuet, afmystificere, og være åbne omkring det. Det tror jeg på! Og det gør Psykiatrifonden, som kæmper for større åbenhed. Det er en afgørende vigtig opgave, som fortjener den optimale opbakning og støtte."

 

Henning Jensen, kgl. skuespiller

RÅD OG VEJLEDNING

Kontakt Betina Albrechtsen på e-mail ba@psykiatrifonden.dk eller ring på telefon 2349 4016, hvis du har spørgsmål om arv og oprettelse af testamente.

PSYKIATRIFONDEN
Hejrevej 43
2400 København NV
Tlf. reception: 3929 3909
Rådgivningen: 3925 2525
CVR 1917 4883
Hendes Kongelige Højhed
Kronprinsesse Mary er protektor
for Psykiatrifonden