Arv og testamente

Arv til Psykiatrifonden kan hjælpe mange mennesker med psykisk sårbarhed. Hver gang Psykiatrifonden modtager en arv – uanset beløb – kommer det som en ekstraordinær gave, som gør det muligt for os at gøre en ekstra indsats.

Hvis du ønsker at testamentere en del af din formue til Psykiatrifonden, skal du oprette et testamente. Du kan betænke Psykiatrifonden i dit testamente, uafhængig af om du har børn, eller om du er gift. Vi anbefaler, at du kontakter en advokat, når du vil oprette testamente. Så er du sikker på, at testamentet er korrekt udformet, og at det kommer frem i lyset, når det bliver aktuelt.

Arv til organisationer med et humanitært formål – herunder Psykiatrifonden – er fritaget for boafgift, så hele det testamenterede beløb går ubeskåret til vores arbejde.

"En depression er ikke 'et lille helle', man bare skal igennem. Depression er den mest smertefulde, rædselsvækkende og invaliderende sygdom, der findes - i sit sidste stadie så pinefuld, som at være død i levende live. Og tro mig, jeg ved det! Men en afgørende ting kan vi gøre: Vi kan tale om det. Vi kan bryde tabuet, afmystificere, og være åbne omkring det. Det tror jeg på! Og det gør Psykiatrifonden, som kæmper for større åbenhed. Det er en afgørende vigtig opgave, som fortjener den optimale opbakning og støtte."

 

Henning Jensen, kgl. skuespiller

RÅD OG VEJLEDNING

Af principielle grunde tilbyder Psykiatrifonden ikke at udarbejde testamenter. Overvejer du at oprette testamente, henviser vi gerne til en advokat i dit nærområde. Ligesom vi gerne besvarer spørgsmål om arv og testamente og giver råd og vejledning. 

Kontakt Betina Albrechtsen på e-mail ba@psykiatrifonden.dk eller ring på telefon 2349 4016, hvis du har spørgsmål om arv og testamente.

PSYKIATRIFONDEN
Hejrevej 43
2400 København NV
Tlf. reception: 3929 3909
Rådgivningen: 3925 2525
CVR 1917 4883
Hendes Kongelige Højhed
Kronprinsesse Mary er protektor
for Psykiatrifonden