Det smager af god trivsel

Der er godt nok røg i køkkenet, men den stammer ikke fra mistrivsel. Tværtimod.

undefinedStemningen i ISS’s egen kantine i hovedkvarteret i Aarhus er usædvanlig god denne fredag, hvor der er engelsk bøf fra den udendørs grill på menuen. Så det er altså røgen fra grillen, der breder sig blandt de weekendstemte medarbejdere.

For køkkenchefen, Lone Schaltz Andersen, er det med trivsel på arbejdspladsen nemt nok.

  • Mit bidrag til trivslen er at være positiv og bringe smil frem. Hvis jeg ser en medarbejder, som hænger med hovedet, tager vi en snak. Men man skal ikke være over sine medarbejdere hele tiden. Man skal også have lov til bare at være træt en dag. Men h
    vis lyset i øjnene er slukket gennem længere tid, og folk ændrer adfærd, så må vi kigge hinanden dybt i de udslukte øjne og se, hvad vi skal sætte ind med, siger køkkenchefen. Og tilføjer:
  • God stemning og trivsel betyder alt. Det kan jo smages i gryderetten, hvis den er frembragt i en dårlig stemning. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

PSYKIATRIFONDEN
Hejrevej 43
2400 København NV
Tlf. reception: 3929 3909
Rådgivningen: 3925 2525
CVR 1917 4883
Hendes Kongelige Højhed
Kronprinsesse Mary er protektor
for Psykiatrifonden