Det smager af god trivsel

Der er godt nok røg i køkkenet, men den stammer ikke fra mistrivsel. Tværtimod.

undefinedStemningen i ISS’s egen kantine i hovedkvarteret i Aarhus er usædvanlig god denne fredag, hvor der er engelsk bøf fra den udendørs grill på menuen. Så det er altså røgen fra grillen, der breder sig blandt de weekendstemte medarbejdere.

For køkkenchefen, Lone Schaltz Andersen, er det med trivsel på arbejdspladsen nemt nok.

  • Mit bidrag til trivslen er at være positiv og bringe smil frem. Hvis jeg ser en medarbejder, som hænger med hovedet, tager vi en snak. Men man skal ikke være over sine medarbejdere hele tiden. Man skal også have lov til bare at være træt en dag. Men h
    vis lyset i øjnene er slukket gennem længere tid, og folk ændrer adfærd, så må vi kigge hinanden dybt i de udslukte øjne og se, hvad vi skal sætte ind med, siger køkkenchefen. Og tilføjer:
  • God stemning og trivsel betyder alt. Det kan jo smages i gryderetten, hvis den er frembragt i en dårlig stemning. 

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883