Sig det højt

Alt for mange unge oplever angst, stress eller føler et urimeligt stort pres for at præstere. ”Sig det højt” er kort fortalt et projekt, som gennem en række kampagner samt workshops på gymnasier og erhvervsskoler skal nedbryde tabu og få flere til at åbne op om det, der er svært. Både når det handler om angst – men også alt muligt andet, som presser i hverdagen.

Mange går længe og føler sig anderledes, forkert og alene om de svære ting. Eller lever med en forestilling om, at man kun er god nok, hvis man præsterer til perfektion på alle livets parametre – og at det alene er ens skyld, hvis man ikke lykkes og får succes. Den forestilling er både tung og farlig, og det skaber et urimeligt hårdt pres. Vi skal gøre op med perfektionskulturen og præstationssamfundet – ingen er eller kan være perfekte, og det er stærkt, når vi tør tale om netop det!

HVORDAN HAR DU DET - SÅDAN RIGTIGT? Se flere film her

Følg "Sig det højt" på Instagram her

 

”Sig det højt” kører fra 2018 til 2020 og er finansieret af Det Obelske Familiefond og Lemvigh-Müller Fonden. Desuden er "Sig det højt" støttet af Ladywalk.

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883