Sig det højt

Alt for mange unge oplever angst, stress eller føler et urimeligt stort pres for at præstere. ”Sig det højt” er kort fortalt et projekt, som gennem en række kampagner samt workshops på gymnasier og erhvervsskoler skal nedbryde tabu og få flere til at åbne op om det, der er svært. Både når det handler om angst – men også alt muligt andet, som presser i hverdagen.

Mange går længe og føler sig anderledes, forkert og alene om de svære ting. Eller lever med en forestilling om, at man kun er god nok, hvis man præsterer til perfektion på alle livets parametre – og at det alene er ens skyld, hvis man ikke lykkes og får succes. Den forestilling er både tung og farlig, og det skaber et urimeligt hårdt pres. Vi skal gøre op med perfektionskulturen og præstationssamfundet – ingen er eller kan være perfekte, og det er stærkt, når vi tør tale om netop det!

Følg "Sig det højt" på Instagram her

”Sig det højt” kører fra 2018 til 2020 og er finansieret af Det Obelske Familiefond og Lemvigh-Müller Fonden. Desuden er "Sig det højt" støttet af Ladywalk, som med mere end 50.000 deltagere er Danmarks største gå-event for kvinder. Næste gang er mandag den 25. maj 2020 – i 14 danske byer.

Kontakt

Kampagnechef, Lars Hübertz på lh@psykiatrifonden.dk eller 2929 1211

Kampagnekoordinator, Sarah Vadgaard på sv@psykiatrifonden.dk eller 2812 0507

Køb dit eget håndlavede smykke - og støt kampen mod angst

Smykkedesigneren Anders Forup fra Handcraftedcph har designet et smukt vedhæng til fordel for Psykiatrifonden.

 

Overskuddet fra salget går til ’Sig det højt’-indsatsen, som skal bekæmpe angst blandt unge kvinder. 

 

Køb smykket her

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883