Hvordan har du det - sådan rigtigt?

Youtuber Jasmin Lind har sat sig sammen med Helene, ambassadør for Psykiatrifondens unge-indsats "Sig det højt" - for at tale om, hvorfor det er så svært at sige det højt, som ikke går godt.

Julia Sofia er en af Danmarks største influencere, og her møder hun Helene, som er ambassadør for Psykiatrifondens unge-indsats "Sig det højt". Både Julia Sofia og Helene lider af angst og fik en snak om, hvorfor vi skal være bedre til at åbne op over for hinanden.

Isabel Rigenstrup er youtuber og mødtes også med Helene, ambassadør for Psykiatrifondens unge-indsats "Sig det højt" - for at tale om, hvorfor det er så vigtigt at dele det, der fylder, og hvorfor det kan være befriende at sige det højt i stedet for altid bare at svare: ”Det går fint”.

Simone Wulff er youtuber og influencer og kender til presset for at føle sig perfekt, og at hun skal præstere til perfektion på alle parametre. Vi satte hende ned til en snak med Helene, ambassadør for Psykiatrifondens unge-indsats "Sig det højt" - for at tale om, hvordan vi bliver bedre til at snakke med hinanden om, hvordan vi egentlig går og har det.

 

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883