Kom til koncert med rabat: Mind The Music

Carl Nielsen er et af omdrejningspunkterne for åbningskoncerten i en række af koncerter, Odense Symfoniorkester har sammensat. Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary deltager ved åbningskoncerten den 3. september. Overskuddet går til Psykiatrifonden og Sind - Landsforeningen for psykisk sundhed. Fællesnævneren for koncerterne er, at komponister bag de værker, man kan opleve, har levet med psykisk sårbarhed eller sygdom. Psykiatrifonden støttemedlemmer får 25% rabat på alle koncerterne. Læs her, hvordan du får rabat.

Seks koncerter fokuserer på komponister, der havde psykisk sygdom inde på livet, og hver koncert kredser om fortællinger om det komplicerede sind. En gæstevært introducerer aftenen med en personlig eller professionel beretning, interview eller indslag om emnet.

”Vi har i Odense Symfoniorkester længe haft lyst til at sætte fokus på det faktum, at vi faktisk skylder en endog meget stor del af vores samlede repertoire til mennesker med skrøbelige sind”, fortæller symfoniorkesterets musikformidler Ole Kiilerich Bartholin.

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary og Psykiatrifondens formand, psykiater Torsten Bjørn Jacobsen, er begge til stede, når Odense Symfoniorkester den 3. september åbner dørene til en ny sæson med koncertserien Mind the Music. Sammen med SIND – Landsforeningen for psykisk sundhed - lancerer Psykiatrifonden et spændende samarbejde med Odense Symfoniorkester, der strækker sig ind i 2021.

Udover Mind the Music-serien planlægger Psykiatrifonden, SIND og Odense Symfoniorkester også en helt særlig velgørenhedskoncert i slutningen af august 2021. Overskuddet støtter vores arbejde for mennesker med psykisk sygdom.

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary er protektor for Psykiatrifonden og SIND.

Du kan læse mere om koncerterne og købe billetter her

Psykiatrifondens støttemedlemmer får 25 % rabat på alle koncerter. Kontakt Stine Bang på stb@psykiatrifonden.dk og få din rabatkode.

Bliv støttemedlem her

Vil du modtage Psykiatrifondens nyhedsbrev?

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883