05.FEB.2020

Erfaren projektleder med kommunikationsfaglig baggrund

Psykiatrifonden søger en erfaren projektleder, der kan samle og engagere relevante aktører i et nyt og visionært partnerskab og projekt om børn som pårørende til forældre med psykisk sygdom, som Psykiatrifonden skal etablere i samarbejde med Børns Vilkår. Vi forestiller os, at du har solid erfaring med projektledelse, og at din erfaring er opnået gennem projekter, hvor kommunikation og mobilisering har været i fokus. Vi forventer en ny kollega, der kan bevare overblikket i et stort projekt, og som har lyst til at dele projektledelsen i tæt samarbejde med en kollega i Børns Vilkår.

Børn som pårørende til forældre med psykisk sygdom er en af Psykiatrifondens fokusområder. Du kommer derfor til at lede et projekt, der har stor betydning for Psykiatrifondens arbejde, også ud over projektet. Projektets formål er at skabe større kendskab til problematikker blandt børn som pårørende i befolkningen, men i lige så høj grad i civilsamfundet og blandt de aktører, der befinder sig de steder, hvor børnene færdes.

 

Vi har et mål om at skabe en varig forandring i børn som pårørendes vilkår, og projektet arbejder ud fra et helhedsorienteret syn på at ændre de samfundsrammer, børn som pårørende og deres familier befinder sig i. Det skal bl.a. ske gennem alliancer, netværk, politisk arbejde og kampagnearbejde.

 

Om os

Psykiatrifonden er en privat organisation, der bekæmper psykisk sygdom i Danmark. Vi beskæftiger godt 40 medarbejdere og omsætter for ca. 50 mio. kr., bl.a. via vores ca. 18.000 støttemedlemmer.

Du vil blive ansat i program- og kampagneenheden, hvor vi udvikler og driver udviklingsprojekter i tæt samarbejde med resten af vores kollegaer i Psykiatrifonden.

 

Om stillingen

Du bliver ansat i Psykiatrifondens Program- og kampagneafdeling, hvor du kommer til at arbejde tæt med et tværfagligt team af dygtige og engagerede kollegaer. Du får ansvar for projektets fremdrift og leverancer, samtidig med, at du bliver udførende kraft i forhold til at etablere og engagere partnere i projektet. Det er derfor en forudsætning, at du er dygtig til at opspore og samle interessenter omkring en vigtig sag.

 

Om dig

  • Du har solid erfaring med projektledelse og er vant til at styre tidsplaner, ressourcer og økonomi
  • Du er udadvendt og kan lide at være den, der sikrer opbakning gennem partnerskaber
  • Du har blik for, hvordan man engagerer og samler personer og organisationer
  • Du arbejder selvstændigt og samarbejdsorienteret
  • Du er strategisk tænkende

 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har arbejdet med komplekse projekter, hvor kommunikation har været et bærende element.

 

Vi tilbyder

Et spændende job i et dynamisk arbejdsmiljø med et højt fagligt niveau. Du samarbejder med engagerede kollegaer på en arbejdsplads, hvor du er med til at gøre en forskel. Arbejdsugen er 37 timer inkl. frokostpause.

 

Du får løn efter kvalifikationer.

 

Mere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte program- og kampagnechef Lars Hübertz på lh@psykiatrifonden.dk eller 2929 1211.

  

Ansøgning og ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er torsdag den 19. februar. Send din ansøgning til lh@psykiatrifonden.dk mrk. ”Projektleder”.

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883