20.FEB.2020

Psykolog søges til Psykiatrifondens uddannelses- og kursusafdeling

Psykiatrifonden søger en psykolog med faglig tyngde, gerne med erfaring fra psykiatrien Er du psykolog, og ønsker du at bruge dine kompetencer på uddannelses- og kursusopgaver? I Psykiatrifondens uddannelses- og kursusafdeling udvikler vi uddannelsesforløb og kurser, der taler ind i den daglige praksis for mange fagprofessionelle. Vi samarbejder med kommuner, regioner, uddannelsesinstitutioner, fagforeninger og private virksomheder. Vi oplever mange henvendelser og et stort behov for mere viden og kompetenceudvikling ift. at hjælpe børn og voksne med psykisk sygdom, og vi udvikler løbende vores tilbud til de behov, vi oplever.

Om stillingen

Din primære arbejdsopgave bliver at undervise i psykisk sygdom på mange forskellige niveauer. Herudover er der løbende behovsafdækning og skræddersyning af kompetenceudviklingsforløb for og i et tæt samarbejde med kunderne. Vi forventer, at du har erfaring med tilbudsgivning, løbende evaluering og kvalitetssikring af uddannelsesforløbene. I stillingen ligger desuden en række konsulentopgaver såsom udvikling af digitale undervisningsmaterialer, procesfacilitering samt tilrettelæggelse af konferencer og temadage.

Udover rollen som underviser vil du indgå som fagperson og talsperson for Psykiatrifonden i anliggender, der ligger inden for dit kompetenceområde.

Om dig

Er du det rette match, kan du nikke til de fleste af nedenstående punkter:

  • Du motiveres af at levere konsulentydelser og undervisning på højt niveau
  • Det vil være en fordel at du har specialpsykologuddannelsen i psykiatri
  • Du er autoriseret psykolog med stor erfaring indenfor det psykiatriske område
  • Du har stærk undervisningserfaring og gode pædagogiske evner
  • Du trives med udvikling af produkter og kan omsætte dem til leverancer
  • Du har et ønske om at være med til at tegne Psykiatrifonden udadtil – fx ved at være talsperson over for medierne
  • Du har god erfaring med konsulentbranchen – eller alternativt fra kommuner, regioner, styrelser eller andre vidensinstitutioner
  • Du har lyst til at tilegne dig viden, der ligger uden for dit eget fagområde og formår at rådgive samarbejdspartnere bredt
  • Du er en åben og udadvendt person, der er vant til at arbejde tværfagligt, og som bidrager til et godt fagligt og socialt miljø
  • Du er kreativ og nytænkende og trives i en dynamisk organisation – og med forskelligartede opgaver

Om os

Psykiatrifonden er en privat organisation, der bekæmper psykisk sygdom i Danmark. Vi beskæftiger godt 40 medarbejdere og omsætter for ca. 50 mio. kr., bl.a. via vores ca. 18.000 støttemedlemmer.

Du vil blive ansat i uddannelses- og kursusafdelingen, hvor vi udvikler og driver mangeartede undervisnings- og konsulentopgaver i tæt samarbejde med resten af vores kollegaer i Psykiatrifonden.

Vi tilbyder

Et spændende job i et dynamisk arbejdsmiljø med et højt fagligt niveau. Du samarbejder med engagerede kolleger på en arbejdsplads, hvor du er med til at gøre en forskel. Arbejdsugen er 37 timer inkl. frokostpause. Vi har fleksibel arbejdstid.

Du får løn efter kvalifikationer.

Mere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Nicolaj Christiansen på nc@psykiatrifonden.dk / tlf: 23676366 eller direktør Marianne Skjold på msl@psykiatrifonden.dk / tlf: 5143 9916

 

Ansøgningsfrist: Den 20. marts 2020

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883