Vi tror på en fremtid med psykisk sundhed

Vi tror, det er muligt at skabe et samfund, hvor hvert enkelt menneske oplever at få den nødvendige hjælp, forståelse og respekt, når livet er svært. Ved at betænke Psykiatrifonden kan du være med til at skabe et samfund med bedre psykisk sundhed.

undefinedDet gode testamente

Sammen med 32 andre velgørende organisationer i Danmark er Psykiatrifonden med i et arvesamarbejde, som skal øge kendskabet og lysten til at støtte velgørenhed gennem arv.

Læs mere på www.detgodetestamente.dk/psykiatrifonden, hvor du bl.a. kan finde information om vigtige overvejelser og muligheder for gratis advokatrådgivning. 

Du kan vælge mellem en lang række advokater landet over og få tilskud til oprettelse af testamente, hvis du vil betænke et eller flere velgørende formål. 

Det vi giver, er det, vi bliver husket for

Slip for arveafgift

Som velgørende organisation er Psykiatrifonden fritaget for arveafgift. Hvis du vil indsætte Psykiatrifonden i dit testamente, er det muligt at lade os betale arveafgiften for de personer, du gerne vil betænke i dit testamente.

Gratis testamente

Der er også mulighed for gratis oprettelse af testamente, hvis du vil tilgodese Psykiatrifonden.

Vil du vide mere

Kontakt Marketing- og fundraisingchef Betina Albrechtsen på ba@psykiatrifonden.dk eller på 2349 4016, hvis du har spørgsmål om arv og oprettelse af testamente eller læs mere her

Henning Jensen, kgl. skuespiller

En depression er ikke 'et lille helle', man bare skal igennem. Depression er den mest smertefulde, rædselsvækkende og invaliderende sygdom, der findes - i sit sidste stadie så pinefuld, som at være død i levende live. Og tro mig, jeg ved det!

 

Men en afgørende ting kan vi gøre: Vi kan tale om det. Vi kan bryde tabuet, afmystificere, og være åbne omkring det. Det tror jeg på! Og det gør Psykiatrifonden, som kæmper for større åbenhed. Det er en afgørende vigtig opgave, som fortjener den optimale opbakning og støtte

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883