Psykiatrifonden modtager stor arv fra Ruth Hallum

86-årige Ruth Hallum, som døde i sommer, efterlod Psykiatrifonden en meget stor arv. Pengene er et meget betydningsfuldt bidrag til Psykiatrifondens arbejde for at støtte mennesker med psykisk sygdom, som Ruth Hallum også selv levede med.

OPRET TESTAMENTE GRATIS

Du kan oprette testamente gratis, hvis du vil tilgodese Psykiatrifonden. 

Kontakt fundraisingchef Betina Albrechtsen på ba@psykiatrifonden.dk eller 2349 4016, hvis du vil oprette gratis testamente, eller hvis du har andre spørgsmål om arv og testamente.

Fordi Psykiatrifonden som velgørende organisation ikke betaler boafgift, modtager vi mere end 6 mio. kr. af arven efter Ruth Hallum. Det er et meget betydningsfuldt bidrag til vores arbejde. 

Psykiatrifonden har de senere år oplevet en stigende interesse for at tilgodese vores arbejde i testamenter – ligesom vi har modtaget flere arv. Det betyder, at vi kan hjælpe og rådgive mange flere mennesker, som har psykisk sygdom og mistrivsel inde på livet.

Mindeord 

- Af Alice og Gregers Danielsen, som var nære bekendte til Ruth Hallum 

Ruth Hallum afgik ved døden søndag d. 10. juni 2018 – 86 år gammel. Ruth Hallum var født og opvokset i Esbjerg, hvor hun også kom i kontorlære ved Esbjerg Kommune.

Senere læste hun til tresproglig korrespondent og stenograf og arbejdede bl.a. i Folketinget. Den sidste del af sit arbejdsliv var hun lægesekretær. I sine yngre år rejste Ruth Hallum meget.

Ruth Hallum levede en stor del af sit liv med en psykisk sygdom, og hun modtog gennem årene stor hjælp fra psykiatrien. Hendes ønske var, at Psykiatrifonden skulle være hendes universalarving, og at hun derigennem kunne være med til at støtte arbejdet for mennesker, der har hjælp behov. 

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883