Bliv erhvervsmedlem og få konkrete fordele

Som Erhvervsmedlem i Psykiatrifonden er I med til at sikre bedre psykisk trivsel i Danmark - både på arbejdspladsen og i privatlivet.

Et erhvervsmedlemskab er både for offentlige og private virksomheder. Ud over jeres støtte til Psykiatrifondens vigtige arbejde, får I en række konkrete fordele, som kan bruges aktivt både internt og eksternt. Samtidig viser I jeres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, at I er en virksomhed, der tager socialt ansvar. Omkring 700 virksomheder støtter allerede sagen som erhvervsmedlem i Psykiatrifonden. Det vil glæde os at byde jer velkommen på holdet.

Har I spørgsmål? Kontakt marketing- og fundraisingchef Betina Albrechtsen på ba@psykiatrifonden.dk eller 2349 4016.

Vælg mellem tre forskellige niveauer

undefined

Bliv erhvervsmedlem

Det siger andre

Vi er erhvervspartner i Psykiatrifonden, fordi vi som virksomhed må gå forrest og vise, at psykisk trivsel er noget, der skal prioriteres. Det er en vigtig ledelsesopgave, og det kan ses på bundlinjen, når mine medarbejdere trives. Jeg ønsker, at vi her i virksomheden har fokus på trivsel. Psykiatrifondens magasin og det månedlige råd om psykisk trivsel er et godt bidrag.

- Robert Thiesen, direktør og partner i Formue- og Investeringspleje A/S

Stor tak til ICAP Scandinavia for en ekstraordinær donation i 2020

”ICAP Scandinavia støtter op om Psykiatrifondens arbejde for at få psykiske lidelser ligestillet med fysiske.”

- Rasmus Klüwer-Brøndgaard, BROKER, ICAP Scandinavia

Erhvervssamarbejde

Har I som virksomhed lyst til at støtte indsatsen for bedre psykisk trivsel, tager vi meget gerne en snak om mulighederne for et samarbejde eller en sponsoraftale. Sponsorer har ingen indflydelse på det faglige eller interessepolitiske indhold i de aktiviteter, de sponserer.

 

En særlig tak til vores erhvervspartnere 

Formue- og Investeringspleje A/S

 

Vaskeglad ApS 

 

Triolab A/S 

 

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883