Vi løfter i flok

Donaid-mærket er Danmarks første velgørende mærkningsordning, som bringer forbrugere og virksomheder tættere på velgørende projekter i hele verden. Vi mener, at det nytter at tage et ansvar. Ikke bare for sig selv, men for en bedre fremtid for os alle.

Når en vare er mærket med donaids hjerte, betyder det, at virksomheden bag produktet har sendt støtte til et projekt, der står deres hjerte nært, hos en professionel velgørenhedsorganisation som Psykiatrifonden.

Når du støtter Psykiatrifonden via donaid går støtten til at fremme psykisk sundhed og trivsel i Danmark. donaid arbejder med udgangspunkt i FNs 17 Globale Bæredygtighedsmål, der sætter fokus på udviklingsindsatsen frem til 2030, og vi indgår alle partnerskaber med fokus på at skabe bæredygtig udvikling. donaid selv profiterer ikke på donationerne.

Deltagende virksomheder betaler en licens til donaid, som dækker udgifter til administration, og den håndteres særskilt fra midlerne opnået via solgte varer. donaid garanterer, at alle indsamlede midler videregives ubeskåret til de anviste projekter, som udføres af professionelle velgørenhedsorganisationer. Når du vælger varer med donaid-mærket er du i din dagligdag også med til at gøre en forskel. For står vi sammen som forbrugere, virksomheder og velgørenhedsorganisationer, så ved vi, at vi sammen kan gøre verden til et bedre sted.

Du kan læse mere om donaid og se alle støtteprojekterne på donaid.dk

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883