Unge og angst

Hvordan kan vi forstå den stigende forekomst af unge, der oplever symptomer på angst, stress, mistrivsel og ensomhed? Og hvordan kan vi hjælpe de unge - til at opnå øget trivsel, gennemføre deres uddannelse og/eller få det gode liv, de fortjener? På kurset introduceres til ovennævnte tematikker, og der stilles skarpt på temaer som pres, præstationssamfund, tabu, skam og ensomhed. Desuden tages udgangspunkt i de cases, som hver enkelt deltager forventes at have udarbejdet forud for dagen.

Med afsæt i både teori, øvelser og aktiviteter, vil vi sammen med dig dykke ned i den eksisterede viden om angst og gennemgå, hvordan du kan gå til angsten i praksis.

Du kan forvente at gå hjem med en bedre forståelse af angst og hvordan du skal håndtere det, når du møder unge der enten har symptomer på eller er ramt af angst. 

Baggrund 

Kurset 'unge og angst' er et 6-timers kursus, der sætter fokus på, hvordan du som underviser eller omsorgsperson spotter, håndterer og forebygger angst hos unge. Kurset er rettet mod alle, der arbejder med unge og som ønsker at få mere viden om angst som tilstand, sygdom og fænomen.

Du kan forvente at gå hjem med en bedre forståelse af angst og hvordan du skal håndtere det, når du møder unge der enten har symptomer på eller er ramt af angst.

Målgruppe

Kurset er primært rettet mod leder, underviser eller rådgiver, der arbejder med unge. Vi fokuserer især på angst hos unge i skolekontekster 

 

 

Køb kurset her

Hvornår?

D. 11/11 - 2019

  • Start kl. 09.00
  • Slut kl. 15.00

Sted

Afholdes hos Psykiatrifonden (se på kort)

Hejrevej 43, 2. sal

2400 København NV

 

  • Kommer du i bil, er der mulighed for parkering i gården. HUSK at hente parkeringstilladelse i receptionen på 2. sal.
  • Skal du med offentlig transport, er der cirka 600 meter til Nørrebro Station.

 

Pris

2.500 ekskl. moms (3.125 inkl. moms).

Prisen er inkl. forplejning og materiale.

 

Køb kurset her

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883