Vær med til at presse på for en bedre psykiatri

Læger der må udskrive patienter med psykisk sygdom, før de er raske nok til at klare hverdagen. For få sengepladser. Manglende behandling. Det ville man aldrig acceptere i resten af sundhedsvæsenet, så hvorfor er det sådan i psykiatrien?

Månedligt støttemedlemskab

For dig som vil støtte vores arbejde med et fast beløb hver måned.Som støttemedlem får du vores blad med information og gode råd om psykisk sundhed 4 gang om året, og du får rabat på vores bøger. Desuden får du fuldt skattefradrag for din støtte.

undefined

Årligt støttemedlemskab - almindeligt

For dig som vil støtte vores arbejde med et fast beløb én gang om året. Som støttemedlem får du vores blad med information og gode råd om psykisk sundhed 4 gang om året, og du får rabat på vores bøger. Desuden får du fuldt skattefradrag for din støtte.

undefined

 

Årligt støttemedlemskab – for unge, ledige og pensionister

For dig som er ung, pensionist eller ledig, og som vil støtte vores arbejde med et fast beløb én gang om året. Som støttemedlem får du vores blad med information og gode råd om psykisk sundhed 4 gang om året, og du får rabat på vores bøger. Desuden får du fuldt skattefradrag for din støtte.

undefined

 

 

Hvad kæmper Psykiatrifonden for?

Psykiatrifonden kæmper for, at flere mennesker i Danmark kan leve et godt liv – uanset om de er psykisk sårbare, har en diagnose eller oplever en midlertidig krise. 

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883