Kickstart sexlivet med datenights

Aftal en række dates hvor I glemmer den psykiske sygdom eller andre problemer. Det går ud på at tage jer god tid, så den, der har det svært, ikke føler sig presset ud i noget eller ikke kan overskue det. På datene skal I være nysgerrige på hinandens kroppe, men I må ikke have samleje.

Første date

Tal om det, I godt kan lide, og det, der er rart og dejligt. Det kan både være det, der føles fysisk dejligt og mentalt dejligt. I må gerne holde om hinanden og kysse.

Anden date

Læg jer tæt sammen, og rør ved hinanden, hold om hinanden, og gør nogle af de ting ved hinanden, som I talte om sidst. Men I må ikke have samleje.

Tredje og fjerde date

Her dedikerer I én date til hver. Altså én date, hvor den enes lyst og tilfredsstillelse er i fokus, og én, hvor det er den andens tur til at være i centrum. Den, der giver, er på den måde ikke fokuseret på sin egen lyst, men kun på at give, og den anden er kun fokuseret på at modtage. Den, der er i fokus og modtager, må bede om alt muligt dejligt, men ikke samleje.

Femte date

På den sidste date, må I nu have sex og samleje, præcis som I har lyst til. Og forhåbentligt har opstartsplanen sat gang i lagenerne og inspireret jer til at nyde og vælge sex mere til.

Hejrevej 43 | 2400 København NV | 3929 3909 | pf@psykiatrifonden.dk | CVR 1917 4883